Restaurant WAF

Een warm welkom

Ontdek de magie van WAF's culinaire beleving

Het interieur van restaurant WAF ademt gezelligheid met zijn overvloed aan warm hout, sfeervolle kaarsen en zacht dimlicht, waardoor elke gast zich meteen thuis voelt. Of je nu in de winter of in de zomer komt, bij ons ben je altijd welkom om te genieten van een heerlijk smaakavontuur.

Ontdek onze specialiteiten, zoals verrukkelijke fondues, authentieke kaasfondue, smaakvolle raclette en een selectie van kleine gerechtjes om van te watertanden. Of je nu komt om te genieten van een intiem diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, bij Restaurant WAF staat genieten centraal.

Zon, Sfeer, en Gezelligheid

WAF's terras en chalet wachten op jou

Op warmere dagen nodigen we je uit om plaats te nemen op ons sfeervolle terras, waar je kunt ontspannen en genieten van de eerste zonnestralen. En voor wie op zoek is naar een extra dosis gezelligheid, hebben we ook een knusse chalet naast het terras, waar je je kunt terugtrekken en kunt genieten van de unieke sfeer van Restaurant WAF. Kom langs en laat je verrassen door onze heerlijke gerechten en gastvrije ambiance.

Ervaar de warme gastvrijheid van WAF

Ontdek onze specialiteiten en ontspan op ons sfeervolle terras. reserveer nu en laat je verrassen!