Wijnshop

Wine and fondue…

Klinkt zeker goed en smaakt naar meer. WAF is niet alleen een mooi ogende restaurant met en hoek af, maar ook een wijnshop.
Verfijnde Smaak en Wijn

Een culinaire beleving bij WAF

Bij WAF draait alles om de perfecte combinatie van smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. Ons restaurant is niet alleen een lust voor het oog met een unieke en eigenzinnige uitstraling, maar we zijn ook trots op onze wijnwinkel die de perfecte aanvulling vormt op onze culinaire ervaring.

WAF: Waar Wijn de tafel compleet maakt

Wij geloven dat wijn een essentieel onderdeel is van een geslaagd tafelmoment. Of het nu gaat om een informeel samenzijn met vrienden, een gezellige familiebijeenkomst of een belangrijke zakelijke ontmoeting, de juiste wijn kan de sfeer versterken en de ervaring nog specialer maken. Daarom hebben we bij WAF een uitgebreide wijnmuur samengesteld met een ruime keuze aan internationale wijnen.

Onze wijnexpert, Marie-Hélène, staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn die past bij je voorkeuren. Met haar deskundige advies en passie voor wijn zorgt zij ervoor dat je de juiste keuze maakt om je diner compleet te maken.

Je bestemming voor de perfecte wijnmatch

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde rode wijn, een frisse witte wijn of een sprankelende mousserende wijn, bij WAF vindt je zeker de perfecte match. Kom langs en ontdek onze uitgebreide selectie wijnen en laat je verrassen door de unieke combinatie van Wine and Fondue bij WAF.